De fantastiske tre

 

 

"Spor efter Mit andet Hjem"

"Mit andet hjem" var stedet hvor jeg igennem mange år hver dag efter arbejde mødtes med ligesindede for at dyrke vores sport. Det var stedet jeg vendte hjem til når jeg havde været på rejse i Danmark eller til andre lande, såvel øst som vest for jerntæppet for at udøve min idræt. "Mit andet hjem" var også stedet hvor jeg havde mit sociale liv. En stor del af min identitet blev skabt her og der opstod venskaber som rakte langt ud i fremtiden. "Mit andet hjem" gav mig oplevelser som jeg i dag ikke vil være foruden. Samtidig lærte jeg at sætte mål og arbejde hårdt for at nå dem. Gennem "Mit andet Hjem" blev mit erhvervsaktive liv skabt. I dag ser "Mit andet hjem" ikke ud som dengang. Bygningerne har fuldt med tiden. De er blevet renoveret, ombygget og der er sket tilbygning. "Mit andet Hjem" med sin historie og det fundament der er opbygget gennem mange årtier har fået ny navn og fremtræder i dag mere klinisk.

 

 

Fünf + fem = 20

Udstilling i Pakhus 64, Frederiksalle 64, 8000 Århus C. Hvad kommer der mon ud af det, når fem tyske kunstnere med tilknytning til Berlin og fem danske kunstnere - fra Kunstnergruppen PLAN C inspirerer hinanden. Fem kunstnere fra hvert af de to lande sendte et værk til den anden, som så skulle lave en parafrase.

 

 

Aarhus Rådhus 2012.

Udstilling på Aarhus Rådhus

 

 

Det private landskab

Det private Landskab blev antaget på "Kunstnernes Sommerudstilling 11" censor Frodo Mikkelsen i selskab med "Det Private Landskab".

 

 

Det Gule Rum 2009.

"Hvis gul er hvid er der ingen forskel".